Adatvédelmi tanácsadás

Adatvédelmi tanácsadás

Az adatvédelmi tanácsadás során kerül sor a személyre szabott megoldási terv felvázolására.

Miért jó ez? Az audit során megállapított eredmények alapján tematikusan, egymásra épülően lehet elkészíteni azokat a munkafolyamatokat, melyek a későbbiekben lefedik cége/vállalkozása teljes adatvédelmi megfelelését. Fontos tudni, hogy az adatvédelmi megfelelésért az adatkezelő, azaz a cégvezető, vállalkozó tulajdonos felel. A megfelelési lépcsők közötti eligazodásban, a kockázatok felmérésében és felelősségek kialakításában a tanácsadási szolgáltatás a legcélravezetőbb minden vállalkozói forma számára.

Miben segít? Az adatvédelmi tanácsadás segít átlátni a vállalkozása által kezelt személyes adatok kezelése iránt támasztott jogi kötelezettségeket, iránymutatást nyújt a teljes adatvédelmi megfelelés elérésében. Útmutatást ad a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott határozatok alapján a hatékony adatkezelés mindennapi gyakorlatára vonatkozóan.

Célom, hogy az adatvédelmi előírásokat megbízó partnereimmel egyszerűen és érthetően, közös gondolkodással, célravezetően és gyakorlatiasan tudjuk véghez vinni.

Adatvédelmi auditot, személyes konzultációt, tanácsadást és dpo felügyeletet vállalok Mosonmagyaróvár és Győr térségében.

További kérdése lenne? Tesztelje vállalkozása adatvédelmi felkészültségét, írja meg üzenetét vagy kérjen árajánlatot!

Elérhetőségek
E-mail: info@gdproffice.hu

Tel.. 06703344575